SVEČANA PODJELA PAKETIĆA MALIŠNIMA GLOBAL ISPAT KOKSNE INDUSTRIJE D.O.O. LUKAVAC  Sretna Nova 2017.

1/19/2017 1:17:00 PM

Povodom obilježavanja novogodišnjih praznika, kompanija Global Ispat Koksna Industrija d.o.o. Lukavac, je u nedjelju, 25.12.2016. upriličila svečanu podjelu paketića za mališane svojih radnika. Ova, sada već tradicionalna, manifestacija održala se u velikoj sali Doma kulture Lukavac uz prisustvo velikog broja djece, roditelja, rodbine i prijatelja Global Ispat Koksne Industrije d.o.o. Lukavac.


Podjela novogodišnjih paketića djeci radnika samo je jedan aspekt brige o zaposlenicima koji GIKIL zagovara. GIKIL svoje zaposlenike osjeća kao članove porodice, a očuvanje porodičnih vrijednosti i dječija radost osnova su ovakvog odnosa i to je kurs koji će GIKIL i u budućnosti slijediti. Pozitivan odnos prema poslu uprkos poteškoćama, spremnost da se zajedno radi i sarađuje, te lojalnost kompaniji i ove je godine simbolično nagrađena. I sami zaposlenici prepoznaju ovakav tretman, jako su sretni što se kompanija brine za njih i njihove najdraže, pa se broj zainteresovanih učesnika i djece koja posjećuju ovu manifestaciju iz godine u godinu povećava.


Svake godine GIKIL nastoji unaprijediti, poboljšati, dodati nove detalje novogodišnjoj zabavi za djecu i na taj način uljepšati praznike djeci, roditeljima, posjetiteljima. Na ovogodišnjoj zabavi za djecu podijeljeno je preko 200 paketića. Djeca su uživala uz muziku, igru i zabavu uz glumce Narodnog pozorišta Tuzla koji su za njih odigrali i predstavu“Mutiša i Kvariša čekaju Djeda Mraza”. Nakon nezaboravne interaktivne  zabave, plesa i zakuske, Dom kulture Lukavac posjetio je i Djed Mraz koji se družio sa mališanima GIKIL-a, fotografisao se s njima i podijelio im  novogodišnje paketiće.      


U svjetlu ovih dana dječijih radosti i povodom prestojećih novogodišnjih praznika, Global Ispat Koksna Industrija d.o.o. Lukavac koristi ovu priliku da zaželi svojim radnicima i njihovim porodicama, poslovnim partnerima i građanima Lukavca puno zdravlja, sreće i poslovnog uspjeha u Novoj 2017. godini.


SRETNA NOVA GODINA I SVE NAJBOLJE!

(članak preuzet sa www.sodalive.ba)