Karijera 

Radna karijera u GIKIL-u

Zaposlenici čine veliki intelektualni kapital GIKIL-a. Iako kompanija treba pravi talenat za pokretanje svojih poslovnih ciljeva, zaposlenici trebaju pravo okruženje za rast i postizanje svojih ciljeva u karijeri. GIKIL potiče liderstvo i inovacije, a naša filozofija je razvoj naših ljudi i omogućiti im da postignu vlastiti razvoj, kao i razvoj organizacije. U isto vrijeme, mi također angažiramo iskusne profesionalce izvana kako bi donijeli novu perspektivu i novu energiju s vremena na vrijeme.

Imamo otvorenu i inovativnu kulturu koja omogućava okruženje za izvrsnost, timski rad i zadovoljstvo poslom. Uprava ima ključnu ulogu u razvoju srdačnih i korisnih odnosa sa svojim zaposlenicima. Detaljna obuka na radnom mjestu je pružena zaposlenicima kako bi se uveli u rad kompanije, a slijede kontinuirani treninzi i razvoj koji omogućava zaposlenicima da rastu i da se razvijaju.

Mi smo pokrenuli godišnje istraživanje zadovoljstva zaposlenika kako bismo imali povratne informacije od zaposlenika koji se odnose na njihovo zadovoljstvo poslom, zadovoljstvo radnim uvjetima, okolišom itd. Na taj način se potrebne promjene koje su ostvarive i koje mogu poboljšati motivaciju mogu pokrenuti.  

Imamo program internog zapošljavanja, koji omogućava zaposlenicima unutar organizacije da se prijave za nove mogućnosti. Također objavljujemo i eksterne konkurse za upražnjena radna mjesta kada se za to ukaže potreba. U slučaju da se želite prijaviti, molimo Vas da pošaljete svoju biografiju na [email protected]