gototopgototop

Newsletter
002.jpg
Dobrodošli u GIKIL

Global Ispat Koksna Industrija d.o.o. Lukavac (GIKIL), locirana u Bosni i Hercegovini, sjevero-istocnoj Evropi, je kompanija poznata po svojim visoko-kvalitetnim proizvodima i uslugama, kao i dugotrajnim odnosima s klijentima. Kompanija ima više od hiljadu zaposlenih, a cijeli kompleks sa svojih pet operativnih jedinica pokriva površinu od oko milion metara kvadratnih.

Naši proizvodi kao što su metalurški koks, anhidrid maleinske kiseline, mineralna dubriva, elektricna energija, pitka voda, dekarbonizirana voda i demineralizirana voda kreiraju dodatnu vrijednost za naše klijente u razlicitim industrijama.

Proizvodi GIKIL-a su visoko su cijenjeni širom svijeta zbog svoje kvalitete. To su brendovi izgradeni na osnovu veza izmedu kvaliteta, usluga i povjerenja što nam daje poticaj za daljnje inovacije i tehnološku savršenost u GIKIL-u.

Fabrika Remont je specijalizirana organizacija za proizvodnju, montažu i održavanje procesne opreme i objekata u GIKIL-u i specijalizirane usluge za treca lica izvan GIKIL-a za razlicita polja djelatnosti - sve pravovremeno i uz minimalne cijene.

?